Algemene informatie

Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd bij de hieronder vermelde organisaties.
Houd deze website in de gaten voor updates over accreditaties!

NVRG geaccrediteerd - 5 punten
Registerplein  geaccrediteerd - zie hieronder
SKJ geaccrediteerd - 3 punten
Mediatorsfederatie Nederland (MfN) geaccrediteerd - 6 punten in categorie 2
SKGV geaccrediteerd - 1 punt, categorie vakbekwaamheid
PKN deelname in het kader van studieverlof onder eigen regie

Registerplein: deelname levert 1 registerpunt op voor de vrije ruimte voor bij Registerplein geregistreerde maatschappelijk werkers, sociaal agogen en ggz-agogen; levert 5.5 punten op voor de geaccrediteerde deskundigheidsbevordering voor bij Registerplein geregistreerde cliëntondersteuners, sociaal juridische dienstverleners, gezinshuisouders en aandachtsfunctionarissen (onder geaccrediteerde scholing)

Locatie
Het symposium vindt plaats in cultuur- en congrescentrum Antropia, Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen. Antropia ligt naast NS-station Direbergen/Zeist en de A12-afslag Driebergen/Zeist. 

Kijk op www.antropia.nl onder 'bereikbaarheid' voor een routebeschrijving of het bestellen van een treinkaartje tegen gereduceerd tarief.


Inschrijving & workshops
Meld je aan door middel van het digitale formulier op de pagina inschrijving. Geef hier meteen je voorkeur aan voor de 2 workshops die je wil bijwonen Ook wordt er om een reserve-voorkeur gevraagd. De indeling in workshops gebeurt in volgorde van binnenkomst.

Kosten

VCW leden   € 185
VCW leden in opleiding*   € 150
Niet-leden (incl. bundel 'Het contextuele gedachtegoed')   € 240

* studenten die een contextuele opleiding volgen en bovendien  lid-in-opleiding (student-lid) zijn van de VCW

Bij de inschrijving is  inbegrepen: koffie/thee en versnaperingen gedurende de hele dag, een uitgebreide buffetlunch en een drankje/hapje na afloop.

Groepskorting 4=3
Overweeg je om met minimaal 3 collega's of introducés te komen, dan kunt je een aanvraag doen om in aanmerking te komen voor de kortingsregeling 4 deelnemers = 3x inschrijfgeld betalen. Mail hierover naar het secretariaat info@contextueelwerkers.eu.

Annulering
Bij een annulering vóór 20 oktober geldt 50% restitutie van het betaalde inschrijfgeld. Na deze datum is restitutie niet meer mogelijk. Bij verhindering is je plaatsvervanger van harte welkom! Geef dit wel tijdig door aan de organisatie.

Betaling & bevestiging
Na aanmelding ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging en een factuur. De inschrijving is definitief wanneer het verschuldigde bedrag is ontvangen op:
-             NL17 TRIO 0254 6808 95 ten name van de VCW te Utrecht
-             Vanuit België BIC: TRIONL2U